Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte BIC aanstekers

BIC aanstekers bedrukken

BIC aanstekers bedrukken met uw bedrijfsgegevens zoals uw logo, bedrijfsnaam of met een slogan? Dan bent u bij aanstekerwereld.nl op het juiste adres. BIC is misschien wel het bekendste aanstekermerk ter wereld. Bij ons heeft u de mogelijkheid om de verschillende BIC aanstekers geheel naar eigen wens te laten bedrukken. De BIC aanstekers zijn beschikbaar in verschillende varianten en in diverse basiskleuren. BIC aanstekers hebben zowel een mini als maxi formaat. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een Digital Wrap. Dit houdt in dat u rondom de gehele aansteker een digitale full-colour bedrukking kan laten bedrukken.  Hierdoor heeft u de keuze uit meerdere mogelijkheden betreffende de vormgeving. 

BIC aanstekers met logo

Door de uitstekende kwaliteit van de BIC aanstekers en het gebruik van zuiver isobutane gas hebben zelfs de kleinste BIC aanstekers een minimum van 1800 lichten. Veel aanstekers zijn standaard uitgevoerd, waardoor de BIC aansteker met uw logo meteen in het oog zal springen vergeleken met andere aanstekers. Ook worden de BIC aanstekers onderling veel uitgeleend waardoor u snel en gemakkelijk naamsbekendheid voor uw bedrijf kunt genereren. Hierdoor zien meerdere personen uw opvallende BIC aansteker bijvoorbeeld thuis, in het café of op een festival. 

BIC aanstekers bestellen  

Met de BIC aansteker heeft u een opvallend en uitstekend relatiegeschenk in huis waarmee u veel dagelijkse gebruiksvoorwerpen veilig kunt aansteken. Met de Mega aansteker kunt u zelfs zonder gevaar het gasfornuis en de BBQ ontsteken. De BIC aanstekers zijn gemakkelijk te bestellen en worden gratis geleverd. Bent u benieuwd hoe uw BIC aansteker er uit komt te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan. Via onze site kiest u eenvoudig de kleur, het gewenste aantal en het aantal kleuren bedrukking. Met de BIC aanstekers heeft u voor een scherpe prijs een veilig product in huis!