Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Bedrukte BIC aanstekers

Bic aanstekers met logo

BIC aanstekers met logo zijn aanstekers die lang meegaan. De BIC aanstekers komen in verschillende modellen voor, zodat u gemakkelijk een mooie BIC aansteker kunt kiezen die goed bij uw bedrijf past. De BIC aanstekers hebben allemaal een unieke vorm en zijn vaak op verschillende manieren te personaliseren. We hebben verschillende manieren van het personaliseren van de BIC aanstekers. Zo kunnen wij een full colour wrap om de aanstekers leveren. Dit is een laagje folie dat perfect om de aansteker heen past en geheel te bedrukken is in full colour. Zo kunt u een rondom bedrukking om de BIC aanstekers krijgen.

BIC aanstekers bedrukken

De BIC aanstekers bedrukken met uw bedrijfsgegevens, zoals uw logo of bedrijfsnaam, maar ook met een leuke slogan. De bedrukte Bic aanstekers zijn goedkoop, zien er leuk uit en ze zijn ideaal om te gebruiken als geschenk om weg te geven in grote hoeveelheden. Aanstekers gaan vaak van hand naar hand, waardoor veel mensen de aansteker in handen krijgen. Hier kunt u als ondernemer dus goed gebruik van maken. Uw bedrijfsgegevens worden op deze manier door veel mensen gezien, waardoor uw bedrijf gepromoot wordt. Ook kunt u de bedrukte Bic aanstekers uitdelen op grote evenementen. Zo wordt uw bedrijf ook door veel mensen gezien en maakt u dus reclame voor uw bedrijf. De Bic aanstekers zijn ook erg goedkoop te bestellen, waardoor ze erg geschikt zijn als promotiemiddel.

BIC aanstekers bestellen

Bic aanstekers bestellen bij aanstekerwereld.nl, doet u makkelijk en snel. In slechts een paar eenvoudige stappen heeft u uw bestelling al geplaatst en betaald. De BIC aanstekers zijn een perfect relatiegeschenk. Een aansteker is altijd handig. Je kunt de BIC aanstekers gebruiken om het gas van het fornuis aan te steken, of misschien zelfs om de BBQ aan te steken. De BIC aanstekers worden nog steeds het meeste gebruikt door rokers. Een extra BIC aansteker is altijd handig, want hoe vaak leent u niet uw aansteker uit en vergeet hem terug te vragen. Daarnaast kun je nooit een aansteker vinden als je hem nodig hebt. Dat is het moment dat u de BIC aansteker met uw bedrijfslogo kunt aanreiken.

Bel mij terug!
Advies nodig?