Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Levertijd
Aantal kleuren bedrukking
Prijs

Bedrukte oplaadbare shake aanstekers


Bedrukte oplaadbare shake aanstekers

Shakeaanstekers bedrukken

Bedrukte oplaadbare shake aanstekers zijn een origineel en leuk relatiegeschenk of promotieartikel. U kunt de aansteker bedrukken met uw bedrijfslogo of met een gepersonaliseerde tekst, zodat het altijd naar uw wensen kan. U kunt de schudaansteker laten bedrukken aan 1 of 2 zijdes, full colour. De bedrukte schudaansteker is verkrijgbaar in het zwart, chroom of goud. Door het grote drukoppervlak is er voldoende ruimte om uw wensen in de realiteit te brengen!

Oplaadbare shakeaanstekers met eigen ontwerp

De schudaanstekers met eigen ontwerp zijn helemaal naar uw wensen te bedrukken. Wilt u uw bedrijfslogo gedrukt hebben? U kunt een gratis digitaal voorstel aanvragen. Dit wordt per mail naar u toegestuurd, waarna u kunt kijken of u tevreden bent met het ontwerp en de totale uitkomst. Bent u tevreden met het uiterlijk? Dan gaat ons team aan de slag om de oplaadbare shake aanstekers voor u te bedrukken.

Snelle levering van de shakeaanstekers

Een snelle levering van de oplaadbare shake aanstekers is voor ons erg belangrijk. Of u ze nu bedrukt of onbedrukt besteld, u heeft ze binnen korte tijd in huis. De schudaansteker wordt geleverd met usb-kabel om de aansteker op te laden. Als u de aansteker schudt gaat de bovenzijde gloeien, waarna u uw sigaret aan kan steken.

 

Bel mij terug!
Advies nodig?