Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Tokai aanstekers

Tokai aanstekers zijn een creatieve oplossing om iets simpels te geven waar iedereen iets aan heeft. Want iedereen gebruikt ze en wie vindt het nou niet leuk om een gepersonaliseerde aansteker te ontvangen? Wij bieden u een ruim assortiment aan mooie aanstekers van een hoge kwaliteit in verschillende formaten, kleuren en mogelijkheden tot personalisering waaronder dus ook de mooie en innovatieve Tokai aanstekers. Laat uw bedrijfsgegevens zoals de naam, slogan of zelfs een plaatje van uw bedrijf op de Tokai aanstekers zetten en maak er zo een mooi en handig reclamemiddel van. Omdat de Tokai aanstekers in ongelofelijk veel verschillende kleuren en formaten te verkrijgen zijn, is het haast onmogelijk om niets te kunnen vinden wat bij de verwachtingen van uw bedrijf aansluit.
9,3
1 - 3 van 3 resultaten

1 - 3 van 3 resultaten
10

" Geleverde produkten zijn mooi afgewerkt "

Yelsey 03 October 2021

Tokai aanstekers bedrukken

Bij Aanstekerwereld bedrukken wij voor een scherpe prijs al de gekozen Tokai aanstekers met een eigen bedrukking. Laat uw bedrijfsgegevens, uw bedrijfsnaam, logo of zelfs een plaatje op de aanstekers zetten voor een scherpe prijs bij Aanstekerwereld! Tokai aanstekers zijn origineel, opvallend en niet duur. Zo kunt u op onze site zelf uw budget aangeven en vinden wij producten die aansluiten bij uw wensen. Uw klanten en relaties zullen vaak van de Tokai aanstekers gebruik maken en dan dus elke keer aan uw bedrijf en de fijne samenwerking terugdenken. Uw naam wordt natuurlijk ook elke keer als de aansteker wordt uitgeleend weer doorgegeven en dat brengt alleen maar voordelen met zich mee. Er bestaat ook de mogelijkheid de aanstekers zonder bedrukking te bestellen.

Tokai aanstekers met logo

Op Aanstekerwereld bestelt u snel en eenvoudig mooie Tokai aanstekers voor een scherpe prijs. Als u nog geen aanstekers heeft kunnen vinden die voldoen aan al uw eisen, bestaat er de mogelijkheid een offerte aan te maken met alle specificaties die u wel graag terug zou willen zien in uw product en dan zoeken wij voor u een passende oplossing. Deze digitale voorstellen zijn altijd vrijblijvend zodat u sneller bij de goede keuze kunt belanden. Door het digitale voorstel krijgt u een beeld over hoe uw bedrukte Tokai aanstekers eruit gaan zien en kunt u zo beslissen of u hiermee al tevreden bent of niet. Dit is gratis en vrijblijvend. Over de levertijd hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want de verzending is altijd snel! Voor vragen of opmerkingen kunt u gemakkelijk contact opnemen met een van onze werknemers. Zij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon.